IMG_9216-1
Нападателят Стефан Неделчев поднови тренировки с “Етър”. Миналото лято той бе преотстъпен на втородивизионния “Ботев” (Гълъбово), като от великотърновския клуб обявиха, че се нуждае от трупане на игрови опит, тъй като за него е по-добре да играе редовно. Вратата за него остава отворена и ще следим кариерата му, заявиха тогава от “Етър”. Стефан Неделчев вчера се включи в първата тренировка на отбора.

Двама от опитните централни защитници на “виолетовите” се завърнаха днес на “Ивайло”. Венци Василев, който пропусна поради контузия голяма част от есента, и Симеон Иванов, когото контузия в коляното извади от строя от май м.г., вчера бяха на прегледи в София и от днес отново са в отбора. Двамата са възстановени, което е чудесна новина за клуба.

На “Ивайло” днес се появи и сърбинът Душан Младенович, който за разлика от вратаря Денис Григич не взе участие в първата тренировка. 27-годишният ляв бек има сериозен опит в сръбския футбол. Всички тези играчи ще започнат подготовка с отбора от утре в Дряново и тепърва ще стане ясно каква е готовността им да играят за “Етър”.

КОМЕНТАРИ