С коледен купон с много награди, както и с турнир за най-малките състезатели, закрива в неделя годината шахматен клуб “Етър”. Клубът ще награди своите шахматисти за успешното им представяне през 2012 г., като специални призове ще получат най-добрият състезател при момичетата и при момчетата, както и най-добрият отбор на ШК “Етър”.

Акцентът в проявата ще бъде турнирът “Болярчета”, в който ще участват деца и юноши от 5 до 14-годишна възраст, начинаещи и средно напреднали. Те ще бъдат разпределени в три възрастови групи – до 7, до 10 и до 14 г., като победителите ще получат купи, осигурени от спонсорите “Тремол”, “М-тел” и “Планета-98”.

Надпреварата стартира от 10:00 ч. на 16 декември в снекбара на бизнес център “Тремол” в кв. “Триъгълника”. Тържествената церемония по награждаването е същия ден от 18:00 ч. Освен победителите в турнира и наградите за най-добрите шахматисти в клуба са предвидени още много изненади, съобщи треньорката Светла Йорданова. С помощта на родителите и на много фирми за всички деца ще има празник с викторина, която ще води лично Дядо Коледа, и на която ще бъдат раздадени много предметни награди, грамоти. Организаторите са предвидили купи и медали за най-добрите, както и много други награди, викторина и забавни игри. Грамоти и сувенири ще има за всяко дете, а специална торта и още изненади ще допълнят празника на шахматния клуб.

Тагове:

КОМЕНТАРИ