„Откакто съм тук, косата ми побелява… Първите 30 минути на всеки мач са инфарктни за нас. Получихме два гола, всеки път с едни и същи грешки. Но трябва да поздравя отбора за трите гола, имахме и още 6-7 шанса да вкараме, противникът също имаше няколко. Но се научихме, че трябва да побеждаваме.

През втората част играхме много добре, ако Пивати си беше вкарал положенията, щяхме да имаме 5 гола. Но това е футболът. Имаме и много контузени играчи, във всеки мач играят по двама-трима контузени, защото не са имали добра подготовка.

От първия кръг, чак след три месеца „Етър” отново вкара 3 гола. Показахме, че сме отбор и се борим, благодаря на момчетата.

Искам от все сърце да призова всички зрители да ни подкрепят. Отборът има нужда от подкрепата им. Това, което чувам отгоре, не е добре. Няма значение кой е треньор, отборът не е на Сердар Даят, „Етър” е отбор на този град и феновете трябва да го уважават.”

Николай Тодоров – треньор на “Миньор”:

„Започнахме много добре, вкарахме две положения, изпуснахме още. Всичко изглеждаше перфектно, но ние сами си създадохме това напрежение. С проблемите, грешките, червения картон… Имахме възможност и да решим мача през второто полувреме, но пак последваха грешки в защита. Но съм доволен от поведението и от това, че продължаваме напред.

Светлина в тунела на „Миньор” засега няма, поне на този етап. Няма яснота за финансирането на отбора. Проблемите и при вас, и при нас, дават своето отражение върху играчите.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ