„Труден мач на чужд терен срещу добър отбор. „Черно море” загуби в Разград и знаехме, че ще искат да спечелят на всяка цена срещу нас. Знаехме, че защитата им е по-добра от нападението. Имахме само един шанс и го реализирахме.

Днес видях добра борба и организация от наша страна, затова сме много щастливи. Благодаря на отбора, радостни сме от победата, въпреки че беше много трудно.

Дисциплината и организацията победиха днес.

Тактиката ни беше да приемем играта и да изчакваме своя шанс, защото знаехме, че мачът ще е труден. На чужд терен е така – да чакаш, да чакаш и когато дойде твоят миг – да удариш…

Смените също бяха правилни, точно една от резервите вкара победния гол. Доволен съм от целия отбор, няма да отличавам отделни играчи. На въпроса дали нещо не ми е харесало – имаме всичко, което ни трябва. Но все пак трябва още и още работа. Само ако сме организирани и концентрирани, можем да бием. Доволен съм от 6-те точки.

В следващия мач ще сме още по-добри и ще търсим задължителна победа срещу „Берое”.

Гонзо: “Етър” ни шокира”

Старши треньорът на “Черно море” Георги Иванов-Гонзо сподели, че той, екипът му и отборът са шокирани от загубата от “Етър 1924” с 0:1.

“Това поражение е шок за всички нас. Мерките не могат да бъдат толкова драстични, защото това са играчите, които имаме и не бива да се очакват големи ротации. Ще се опитаме да направим така, че да вдигнем отбора от това тежко състояние. Знам, че е много лоша загубата, особено от отбор от зоната на изпадащите. Но сами сме си виновни, и сами трябва да се извадим от това положение,“ заяви Иванов.

“Днес имахме ситуации, които срещу такъв затворен отбор трябва задължително да вкараш. Недоумение буди в мен головата ни немощ в атака, при положение, че и двамата ни централни нападатели са добри футболисти. Явно при тях има психически проблем, защото аз вярвам в техните качества. Това са хората, на които ще разчитам до края на сезона,“ заяви Гонзо по повод невъзможността на “моряците” да реализират положенията, които създаваха.

Вижте видео от мача:

http://agrupa.news7.bg/novini/9664932

Тагове:

КОМЕНТАРИ