„Имахме кадрови проблеми още преди мача (б.а. – Хримович), после Циенциала се контузи и пуснах напред Веселинов, върнах Красен Трифонов като ляв бек, а Протасевич отиде десен. След неговия червен картон стана още по-трудно, наложиха се още вътрешни размествания. Трябваше да се противопоставим, но вече бе невъзможно. Вторият гол падна логично и трябва да сме доволни, че не загубихме с 3-4 гола.

Въпреки това съм доволен, че след като направихме нов отбор, вече взехме 6 точки. Ще печелим и още.  Всички са настроени срещу Фейзи Илханлъ, феновете на „Етър” и „Берое” скандираха срещу него, а той иска да остави отбора в „А” група. Положението ни е много трудно. Вместо хората да са доволни, те са срещу него. Това не е добре за „Етър”.

 

Петър Хубчев: „Тактически изиграхме добър мач, физически също се справихме. Бях разузнал „Етър” и това даде резултат. Бяхме нервни, като цяло мачът беше нервен, но всичко си дойде на мястото. Работя с футболистите по това да не комантират решенията на реферите.  Стартирахме добре, почивката идва тъкмо навреме. Някои ще почиват заслужено, други ще тренират”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ