Трите точки срещу “Славия” са задължителни, заяви старши треньорът на “Етър” Сердар Даят преди мача срещу “белите” в събота. Великотърновският тим приема столичани от 14:30 ч. на стадион “Ивайло”.

“Това е мач, от който трябва да вземем трите точки, още повече – че е на свой терен. В последния двубой срещу “Черноморец” в Бургас играхме добре и се представихме нормално, но допуснахме отново индивидуални грешки. Но ми хареса, че момчетата се раздаваха, бориха се. Мисля, че можем да направи същото и в събота. Надявам се, че ще покажем на публиката позитивна игра с хубав резултат за нас”, заяви възпитаникът на Кьолнската школа.

Двама футболисти са с леки контузии, сподели Даят, но отказа да назове имената им, като увери, че се прави всичко възможно те да са на линия за мача. “Имаме двама играчи с травми от тренировките от началото на седмицата. Резервната ни скамейка е къса, ако имаме 11 здрави основни играчи на терена, значи сме в пълен състав. Убеден съм, че ще имам такива на разположение”, добави Сердар Даят.

Той има поглед върху играта на съперника, но заяви, че се интересува повече от собствения си отбор, отколкото от “Славия”, “Локомотив” или който и да е.

“Имам доверие на играчите си, вярвам им. Те знаят какво да направят на терена и по-важното – самите те вярват в своите възможности. Най-важното е да победим и да вземем трите точки”, завърши наставникът на “Етър”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ