IMG_3719
Семинарът на футболните съдии и делегати, които обслужват първенството на Северозападната „В” група, ще се проведе в събота в Правец, съобщиха от Зоналния съвет на БФС във В. Търново. Тест 1 на УЕФА по физическа подготовка за реферите от Плевен, Ловеч, Монтана, Габрово и Враца е от 9:30 ч. От 10:15 ч. стартират арбитрите от В. Търново и Видин, както и групата перспективни съдии от цялата зона. В програмата е включен и Тест 2 на УЕФА. От 11,30 ч. са видеотeстовете.

За 13:30 ч. е насрочено официалното откриване на семинара. Предвиден е разговор с председателя на Съдийската комисия на БФС Петър Петров за перспективите в развитието на съдийството в България. Лекция върху тълкуването на правилото за засада ще изнесе бившият международен асистент-съдия Николай Петров. Теоретичният тест е от 15:30 ч.

Първенството на Северозападната „В” група се подновява на 28 февруари. Програмата за пролетния полусезон ще бъде оповестена в началото на следващата седмица, тогава ще е и срещата с ръководителите на клубовете.

КОМЕНТАРИ