IMG_9183

Сашо Ангелов – старши треньор на „Локо” (ГО):

„Доволен съм, че от вече четвърти мач с „Банско” взехме първа победа. Имахме два равни и една загуба. Но отборът играе още тежко, не ми харесва като скорост, може би и калният терен не го позволи, но явно върху това ще работим.

Имахме доста положения, но не се получаваха, защото бяхме като стреснати. В дефанзивен план добре с изключение на този нелеп гол, който стана от наши грешки – започна още от центъра, после излишен фаул и хубав удар… Не сме добре в организацията на атаките, но все пак имахме положения. При малко по-точно отиграване мачът щеше да приключи с трети гол.

Никога не съм твърдял, че в българската „Б” група има високо качество. Почти всички отбори са равностойни и който надделее физически и има малко футболни умения, при него се получава.

Съдията накъса мача, фаул за „ох” не се дава или по-точно се дава само в България. Ако тези неща се изчистят, ще се вдигне и скоростта на футбола.”

IMG_9192

Иван Атанасов – старши треньор на „Банско”:

„През седмицата се афишираше, че този мач е много важен за домакините, предвид техните високи цели. Очаквах наистина здрава битка, можеше да играем и по-добре, но лошо впечатление ми направи съдийството на рефера. При 0:0 ни отмени чист гол, спести и картон още в началото. Много пресилени картони, тенденциозно… Ако мисли така да свири и в бъдеще, няма как да стане. Той показа явно пристрастие.

Нямам нищо против „Локомотив”, имат добра публика, която ги подкрепя, уважавам техните цели, но защо съдията така свири? Ако Лефтеров беше вкарал сам срещу вратаря, можеше да стигнем и до победата. Лошото е, че ни нашариха с картони и за следващия мач ще бъдем отново с двама наказани.”

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ