4947ecc9b1fa4_trenior“Като не са ме искали, защо ме подкрепиха в анонимната анкета?”, чуди се бившият треньор на “Етър”.

Настоящият наставник на “Ботев” Враца Сашо Ангелов, който бе треньор на “Етър” в 7 мача през изминалия сезон, коментира изявлението на капитана на “виолетовите” Мариян Генов. Миналата седмица Генов заяви, че при Ангелов футболистите са провеждали твърде тежки тренировки и са нямали сили за мачовете, а също така е имало проблеми в съблекалнята.

Сашо Ангелов за тренировките:

“Не може и дума да става за тежки тренировки или както Генов е казал, че са се “пребивали като кучета” от натоварване. В повечето занимания аз тренирах наравно с играчите, тогава този факт какво говори за тях? Поне десет пъти съм приказвал с Генов и той винаги ми е казвал, че всичко е наред и няма претенции за начина на водене на тренировки. Когато той отиде в Сливен на проби, видя за какви натоварвания и дисциплина става въпрос. Какво очаква, да го галят с перце ли? Защо подскачаше като нестинарка в гостуванията на “Етър”? Не може цяла седмица да се правят, че се подготвят, в петък да се поразкършат и да играят мач в събота! Тези пари, които получават, са им много за постигнатите резултати. Някои от тях искат да си живуркат, имат претенции и все се оправдават за загубите.

За Общината:

Мариян Генов не може да пита кой е Румен Димитров, защото Общината има участие в клуба, а той е общински съветник и хората имат право да знаят как се харчат парите.

За обстановката в съблекалнята:

Относно това, че имало търкания в съблекалнята и недоволни от мен, аз им направих анонимна анкета, в която да напишат дали вече не ме искат за треньор. Щях веднага да си тръгна, ако не ме желаеха, но те защо показаха обратното?

В заключение:

Спирам да се занимавам с тази тема, защото сега имам сериозна работа, свързана с “Ботев” (Враца). Започнахме с победа и се подготвяме усилено за следващия мач.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ