IMG_0004

Бившият старши треньор на “Етър” Сашо Ангелов отправи крайно тежки думи по адрес на великотърновския клуб на днешната пресконференция, на която бе официално представен като старши треньор на “Локомотив” (ГО). До днес наставникът отказваше да коментира темата пред медиите.

– Сашо, как се стигна до раздялата ти с “Етър”?

– Изключително некоректно отношение от ръководството, уж щяхме да обиграваме отбор за 2-3 години. Заявиха ми: “доволни сме, изключително сме доволни, но си тръгвай”. Затова казвам, че е некоректно, защото това не е истината. Изгорях заради някои момчета, които родителите им искаха те да играят. Ако бяха го показали, че заслужават, щях да им дам тази възможност да играят, но те не го показаха. Спирам с темата “Етър” дотук. Туморът в “Етър” и българския футбол трябва да се изкорени.

– Веднага ли прие поканата от “Локо” (ГО)?

– Зависи какво разбирате под веднага – един час. Нормално е да се върна в “Локомотив” (ГО) – това е моят дом, откъдето съм тръгнал. Идвам с амбицията да правя отбор. С изключение на двата престоя в “Етър”, кариерата ми винаги е вървяла във възходящо ниво, искам така да продължи.

– Ще работиш с добре познати футболисти…

– Аз намирам футболистите, защо аз нося отговорността. Рано е да се каже, че съставът е комплектован. Ще има и напускащи, и идващи. Отборът ще се прави до 2 август – на тази дата ще бъде в идеално състояние.

– Ще има ли още движение на играчи по оста В. Търново – Г. Оряховица?

– Всичко е възможно.

Чуйте аудио:

 IMG_00051

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ