Нямам аспирации към треньорския пост в „Етър 1924”, обяви великотърновският треньор Сашо Ангелов. Той направи това изявление по повод на появилите се информации, че ще бъде назначен на мястото на Сердар Даят.

„Стане ли въпрос за треньорска рокада при „виолетовите” – все моето име започва да се спряга. То не беше след Георги Тодоров, след Цанко Цветанов, а сега след Даят… Дори и да ме поканят, не бих приел предложението”, заяви Сашо Ангелов. Бившият треньор на етърци и на „Ботев” (Враца) в момента е директор на детско-юношеската школа в клуба, която е във Велико Търново, докато мъжкият отбор е базиран в Сливен.

„Не съм получавал покана, а и няма да приема. Причините са не една и две – не виждам как отборът би останал в групата с този точков актив, няма перспектива, тъй като договорите на състезателите изтичат, нито пък ръководството е било коректно досега към мен”, заяви за „Велико Търново спорт” Сашо Ангелов.

„Виолетовите” за момента са без наставник, след като Сердар Даят и помощниците му от три дена са се прибрали в Турция, а днешните две тренировки бяха водени от треньора на вратарите Румен Данков и капитана Дормушали Саидходжа. В „Етър 1924” продължават да очакват в Сливен собственика Фейзи Илханлъ, който да съобщи какво ще става с отбора.

Тагове:

КОМЕНТАРИ