764770

Новият старши треньор на „Локомотив” (ГО) Сашо Ангелов закри първата си тренировка начело на тима. Ангелов отказа всякакви коментари пред медиите, като заяви, че ще даде яснота около отбора в понеделник, съобщи regnews.net. Той все още не е коментирал нито раздялата си с „Етър”, нито новия си пост в „Локо” (ГО).

Контролните срещи на тима обаче бяха оповестени от президента Бончо Генчев. На 9 юли горнооряховци играят в Трявна срещу дублиращия отбор (21 г.) на „Лудогорец”. На 16 юли е следващата контрола в Тетевен с „Монтана”. „Локомотив” има уговорка с израелски отбор от Премиер лигата за мач на 20 юли в Правец. На 26 юли в Горна Оряховица гостува „Дунав” (Русе), което ще бъде и генерална репетиция преди първото домакинство с “Пирин” (Разлог).

Относно селекцията Бончо Генчев заяви, че основното ядро на отбора ще се запази, ще се разчита и на младите момчета от школата. „На този етап предстоят проби на доста играчи и след тях ще мога да обявя официално кой остава и кой ще си тръгне. Това ще стане ясно след около десет дни”, заяви Генчев.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ