news_9443_2

В събота горнооряховският „Локомотив” има поредното си домакинство в „Б” група, като приема „Ботев” (Враца). Локомотивци са втори с 19 точки, а съперникът – седми с 15 т.

Мачът е по-особен за наставника на „железничарите” Сашо Ангелов, който го изправя срещу бившия му тим. Ангелов изкара две години и половина във Враца като първия сезон утвърди “Ботев” в „Б” група, а на следващата година върна състава в майсторската група след повече от 20-годишно отсъствие.

„Минаха вече три години от работата ми във Враца, но мачът си е специален. Има 7-8 момчета, които са били при мен. Познавам ги, знам, че ще се хвърлят за точки, отделен въпрос е колко ние ще им позволим”, коментира Сашо Ангелов.

Наказан за 1 мач от домакините е Йордан Апостолов, а за врачани поради наказания срещата пропускат трима – Георги Стоичков, Павел Петков и Любослав Петров. Настроението е приповдигнато, след като „Локо” (ГО) няма загуба вече в пет поредни мача, а четирите победи и едно реми го изпратиха на второто място в класирането. Срещата е на стадион „Локомотив” в събота от 16:00 ч., главен съдия е Борислав Колев от София с помощници Георги Стоянов и Костадин Тановчев, а четвърти съдия е Георги Гинчев от Павликени.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ