Със седем футболисти се раздели „Етър 1924″ днес. След тридневни разговори някои от състезателите не приеха предложените им нови финансови условия и сами пожелаха да напуснат, а с други раздялата е по взаимно съгласие. Голмайсторът Румен Иванов си тръгва, тъй като не приема промяна в личните му условия.

Футболист №1 на миналия сезон Марин Стефанов прекратява кариерата си, но остава в клуба като треньор в детско-юношеската школа. Привлеченият преди година и половина от „Локо” (ГО) Красимир Гавазов поема към друг отбор, тъй като смята че не е получил достатъчно шансове да се наложи при великотърновци.

С „виолетовите” се разделят още Сезгин Али, Пламен Иванов, Пламен Ангелов и Димитър Димитров, които не са съгласни с новите условия с по-ниски заплати. „Няма изгонени, просто пътищата ни с някои вече са различни. Пожелавам им успех”, коментира старши треньорът Николай Арнаудов. Отборът бе разпуснат за почивка до 11 януари, когато ще се събере за начало на зимната подготовка. Тепърва ще се решава дали вратарят Рашков ще се върне, или ще бъде преотстъпен за още един полусезон в “Светкавица”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ