47573005_1954208328009454_5832730214064455680_n

Капитанът на „Етър“ Георги Сърмов остава извън игра срещу бившия си отбор „Левски“. Халфът получи контузия в последния мач срещу врачани и няма да е готов за утрешния мач. „Виолетовите“ имат още проблеми в неговата зона, тъй като Аласана Мане още не е напълно готов за мача. Същото важи и за нападателя Ерик Почански. Все пак тяхното участие ще се решава в последния момент в зависимост от състоянието им.

„Програмата в края на полусезона е много сгъстена и за двата отбора това ще е тежък мач. Имаме кадрови проблеми – Сърмов пропуска мача поради контузия, Мане и Почански още не са напълно възстановени, Пехливанов трайно отсъства. Съжалявам, че Георги Сърмов няма да играе, той беше в много добро състояние и дава самочувствие на всички в отбора.

Ние обаче ще дадем всичко от себе си срещу „Левски“. Предишния път ни подцениха, сега при всички положения няма да ни подценят, така че всичко зависи от нас. Важно е и какъв ден ще имаме. Срещу „Левски”, „Лудогорец” и ЦСКА трябва да имаш и ден.

Въпреки кадровите проблеми, вярвам в моите момчета и се надявам да дадат всичко от себе си. Имаме шанс да не загубим на „Герена“, коментира преди тръгването за София главният мениджър на тима Красимир Балъков.

За „Левски“ вратарят Божидар Митрев е аут поради контузия, а наказан за 1 мач е Давид Яблонски.

Тагове:

КОМЕНТАРИ