IMG_9375-edit

Футболистите Георги Сърмов и Яни Пехливанов споделиха на пресконференция очакванията си за утрешния двубой на етърци срещу “Берое”.

“Берое” е един от добрите отбори в България, аз имах възможност да бъда там за кратко, макар и при други хора. Като качество са добри, постигнаха сега хубави резултати – ще ни бъде трудно, но ние ще излезем за победа. Във В. Търново хората са ентусиазирани и ще се получи добра атмосфера, още повече че ни предстоят мачове с водещите отбори. Адаптирах се в “Етър”, с повечето от момчетата се познавам. Единствено трябва да понатрупам игрова практика и да подобрявам физическото си състояние.

След Молдова моето желание беше да продължа в чужбина, но нещата не се получиха. Разговаряхме със Станислав Генчев, благодаря на него и ръководството, че проявиха търпение и ми дадоха нужното време. Проблемът с ръката не повлия на формата ми, но тази нелепа травма ми попречи да дебютирам за “Етър” доста по-рано. Вече всичко е наред и не ми пречи да играя”, коментира Георги Сърмов.

“Надявам се да запазим същата игра от досегашните мачове и да гоним победата. Лично аз се чувствам много добре в “Етър” – и като адаптация в отбора, и физически”, добави защитникът Яни Пехливанов.

От “Етър” призоваха великотърновската публика да напълни стадиона и да подкрепи “болярите”. “Сигурен съм, че на предстоящите мачове публиката ще бъде много повече. Само от нас зависи дали стадионът ще е пълен. Ако играем добре и имаме резултати, все повече хора ще идват. Публиката е най-доброто мерило за това как играе един отбор. Нека тя е нашият 12-и играч, а ние като треньори и футболисти ще направим всичко възможно да си тръгнат доволни от стадиона”, добави старши треньорът Станислав Генчев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ