Нападателят Румен Иванов е на път да заиграе в “Локо” (ГО). Ръководството на горнооряховския клуб иска да си осигури услугите на ветерана, който да помогне в борбата им за оцеляване в групата.

За последно бившият футболист на “Етър” бе в „Ботев” (Криводол), но заедно с Пламен Димиев напуснаха тима заради безпаричието и се очаква да бъде свободен агент. Връзката с Румен е осъществил Пламен Иванов-Банана. Двамата играха заедно в „Ботев” (Дебелец), а после и в „Етър”.

“Да, воден е такъв разговор. Имам жилище във Велико Търново. Съпругата ми работи в областна администрация и искам да съм близо до семейството. Финансовата страна в случая не е определяща. Играл съм достатъчно дълги години и у нас, и в чужбина”, потвърди Румен Иванов.

Евентуалното привличане на Иванов ще влезе в конфликт с вече прокламирания курс към подмладяване в отбора. На противното мнение е обаче изп. директор Огнян Стоянов. “Румен Иванове футболистът, който ни липсва. В нападение сме трагични и трудно бележим. Той има опит, класа, интелект. В състояние е да поведе младите, да им показва, да ги учи. Да се надяваме, че Румен този път няма да се размине с нашия клуб”, коментира Стоянов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ