et3-copy1

„Етър” ще разчита и за следващото първенство на опитния нападател Румен Иванов, стана ясно днес. Ръководството на клуба се е договорило с голмайстора за условията по оставането му. Иванов имаше договор са година и половина с „виолетовите”, но с опция допълнително да предоговарят условията. „Всичко с Румен е уточнено, той ще бъде наш играч и занапред”, заяви Иво Балъков.

Според техническия директор на етърци оставането на Тодорин Димитров е сигурно на 90 %. Нападателят бе преотстъпен от „Черноморец” (Бургас) и най-вероятно ще продължи да играе под наем в „Етър”.

Договорите си с великотърновския тим вече подновиха и халфът Йордан Петров и защитникът Пламен Костадинов. „Работим по селекцията, с оставането на Румен Иванов и евентуално на Тодорин Димитров нещата в атака ще се решат, но не са изключени и още имена. Разполагаме с достатъчно футболисти и за вратарския пост. Най-належащо е да привлечем двама крайни защитници и двама полузащитници”, заяви Иво Балъков.

Отборът се събира за подготовка в сряда от 10 ч. Тогава ще станат ясни и имената на освободените футболисти, както и вече насрочените контролни срещи.

Тагове:

КОМЕНТАРИ