IMG_7161

„Негативните резултати се натрупаха изцяло от изключително негативната атмосфера около отбора.

Допуснахме ранен гол и не можахме да реагираме навреме. Той ни обърка плановете. Въпреки това през първото полувреме стояхме добре в атака, можеше да изравним. За съжаление допуснахме много лек втори гол пак на контратака, там имаше фаул срещу Крум Стоянов, но няма значение… През второто полувреме дойде и умората и беше изключително трудно.

Напрежението оказва влияние. Има много неясни неща на всички нива в клуба, много голямо напрежение на всяко едно ниво и явно влияе на съблекалнята.

Не знам дали ще си подам оставката. Не искам в момента да вземам решение. Ще преспя и утре ще реша. От двата мача с „Царско село” и „Ботев” (Враца) трябва да спечелим 6 точки.

Футболистите имат желание да играят, но около клуба и на горните етажи в клуба има голямо напрежение и една неяснота, която влиае изключително на представянето на отбора. Дори след мача не искам да ви кажа какво се говореше и ставаше дума в съблекалнята. Няма да ви кажа какво.

Проблемите са ясни. Не са финансови. Да, има закъснения на плащанията, но има такива, плаща се. Но има една неянота на високо ниво – кой е ръководител. Момчетата имат въпроси, но няма на кого да ги поставят. Това са неща, които влияят много негативно. Скоро ще има Управителен съвет, там трябва да се реши бъдещето на отбора.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ