67374143_2475911182679597_8948844032306446336_n

– Г-н Кирилов, защо се стигна до това тежко поражение с 0:5?

– Нищо не се получи днес. Мачът тръгна изключително негативно от самото начало. Грешките бяха наши и изключително големи. Трябваше да играем по-прагматично и по-просто, за да не се стигне до тези два нелепи гола при изнасянето на топката. Знаехме, че „Локомотив” пресира агресивно и не трябваше да допускаме тези грешки.

– Кое не сработи?

– С каквато и схема да бяхме играли, нищо не се получаваше. Мачът тръгна негативно за нас с тези два гола, нашите играчи загубиха увереност и за съжаление се стигна до тази срамна загуба. Играчи, които се връщат след контузии, физически не са готови за играят. Имаме доста контузени, като не тренират две-три седмици, това е една от големите причини да се стигне до това.

– „Локо” (Пд) показа много добра игра…

– Те са в момента един от най-добрите отбори в България. Спечелиха купата, имат добри футболисти, привлякоха още. Знаехме, че ще ни е много тежко и трябваше да се противопоставим физически. Не можахме, те печелиха едоноборствата.

– Към края феновете започнаха да скандират „Оставка”, има ли напрежение и смятате ли, че ще може да се преодолее?

– Естествено, че има напрежение, след като си загубил три мача поред…. Сигурен съм, че като се оправят контузените футболисти, „Етър” ще е сериозен отбор, както беше в началото на първенството.

Тагове:

КОМЕНТАРИ