IMG_6152

“Много сладка победа, защото победихме един от най-добрите отбори – от топ 4, един от най-добрите отбори, имат силни добри футболисти и добър треньор. Досега пропускахме с лека ръка много добри ситуации в мачовете, допускахме леки голове, губихме точки. Днес искахме да затворим фланговете и да затворим пространствата за Камбуров, Минчев и Еуженио. Да създадем положения на контратака. Първото полувреме можеше да вкараме и втори и трети гол. Радвам се, че успяхме да победим.

Привлякохме много добри играчи, днес съм много доволен от Ивайло Димитров – той не е играл няколко месеца, но направи много силен мач. Сигурен съм, че ще вкарва и голове, той е голмайстор. Трябва ни още малко креативност в средата на терена, там липсват Боджадж и Н. Колев. Надявам се да мога да използвам и тях след почивката.

Пожелавам на Дани Младенов успех и в националния отбор, сигурен съм, че ще се представи на ниво и там. После ни предстои мач с „Лудогорец” – най-силният отбор в България. Ще се опитаме да се подготвим на ниво и да се представим добре там, защо и да не победим…”

Тагове:

КОМЕНТАРИ