IMG_6394

„Основната причина за загубата бяха многото отсъстващи играчи. Имаме страхотни проблеми, но ще се справим и с тази ситуация. Надявам се за мача с „Локо” (Пд) поне Руменов и Пехливанов да се завърнат в игра.

Започнахме доста прибрани с 4-4-2, но не се ориентирахме добре, след това минахме на 4-1-4-1 и се получиха нещата, започнахме да правим хубави контраатаки.

В края на първото полувреме имахме голова ситуация, през второто успяхме да поведем. А след това допуснахме елементарен гол, за кой ли път гол от статично положение и елементарна ситуация. Две индивидуални грешки за гола. Зависими сме от Дани Младенов, от Фло Боджадж, имаме 5-6 основни играчи, които вече месец за извън строя. Добре, че има после прекъсване в първенството, за да започнем после да работим и трупаме точки. Сигурен съм, че ако днес бяха всички на линия, нямаше да изглеждаме толкова дефанзивно.

Ивайло Димитров, Иван Иванов, Крис Гади дойдоха в последния месец, контузиха ни се още няколко основни играчи. Това е и причината за загубите навън.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ