IMG_6152
Росен Кирилов не е търсил неустойка от „Етър“, опроверга самият треньор. Преди месец първо бе обявено, че великотърновският клуб ще остане без лиценз, което след това самите медии опровергаха. После пък „Тема спорт“ излезе с информация (която и другите медии ретранслираха), че изплатените задължения били към „Арда“ за наема на нападателя Ивайло Димитров и към Росен Кирилов, на когото е „дължана неустойка при прекратяването на договора му“.

Самият Росен Кирилов обяви днес, че просто е имал да получава заплата и премии за периода септември-ноември. Парите, които са под 10 000 лв., не са му били преведени до края на декември и за това адвокатът му е подал сигнал. В противен случай Кирилов трябваше да чака поне до следващия лицензионен период – април 2021 г.

„Не е коректно да се твърди, че искам неустойка от „Етър“. Няма такова нещо. Аз сам си тръгнах и не съм имал претенции за нищо, което не към заработвал“, обяви Кирилов пред „Меридиан мач“. Припомняме, че наставникът не е уволняван, както се твърди, а сам подаде оставка на 2 декември м.г., като сам съобщи новината пред „Велико Търново спорт“.

 

Росен Кирилов подава оставка

Тагове:

КОМЕНТАРИ