IMG_1196[1]

„В” група, VI кръг

Левски 2007 (Левски) – Бдин 1923 (Видин) 2:0

Ботев (Козлодуй) – Видима-Раковски (Севлиево) 3:4

Ботев (Луковит) – Павликени (Павликени) 3:1

Янтра (Габрово) – Ювентус (Малчика) 3:1

Ком (Берковица) – Спартак Плевен (Плевен) 0:5

Академик (Свищов) – Ситомир (Никопол) 6:1

Етър (Велико Търново) – Партизан (Червен бряг) 5:0

 

 

 

Класиране:

1. Спартак (Плевен)   25:1    18

2. Видима  12:8   15

3. Етър (В. Търново) 13:2    14

4. Академик 15:5   13

5. Левски 2007   9:5   13

6. Янтра         13:8     10

7. Бдин           12:12   9

8. Ювентус    10:16   7

9. Партизан   10:15   6

10. Ботев (Луковит) 9:17     6

11. Ком (Берковица)            9:14     5

12. Ботев (Козл)        5:13     2

13. Павликени          5:16     1

14. Ситомир  3:18     0

 

КОМЕНТАРИ