pokana-FC-Etar-19-05
Билетите за решаващия мач на етърци срещу “Царско село” за влизане в Първа лига от днес са в продажба. Те могат да бъдат купени целодневно в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“, а всеки ден от 11:00 до 13:00 ч. за продажба е отворена и касата до заведението „Шампиони-91“.

Цената на билетите за възрастни е 4 лева, за ученици, студенти и пенсионери е 2 лева, децата на възраст до 7 г. влизат безплатно. Футболен клуб „Етър ВТ“ и ОП „Спортни имоти и прояви“ са отпечатали над 2 000 флайера (на снимката), посветени на мача, които ще бъдат подарявани заедно с всеки билет.

Очаква се на футболния двубой да присъстват представители на Изпълкома на БФС и на ръководството на футболната централа.

Атрактивна програма преди мача, по време на двубоя и след него очаква зрителите. Част от нея е представяне на отборите от детско-юношеската школа на „Етър“. По време на паузата между двете полувремена отборите на Футбол 7, Футбол 9 и U 15, които завършват на първо място в своите първенства през този сезон, ще получат купите и медалите си. Фенклуб „Етър“ готви също подобаваща хореография и шоу за предстоящия мач.

Въведена е временна организация на движение в района на стадион „Ивайло“, съгласувана с органите на КАТ . За времето от 7:00 до 21:00 ч. ще бъде забранено спирането и паркирането на МПС в района на централния вход на стадиона от северната страна и пред залите за вдигане на тежести и борба.

В петък вечер всички на стадион „Ивайло“!

IMG_5870

Билетите за мача вече са в продажба.

Тагове:

КОМЕНТАРИ