Интересът към днешния мач на “виолетовите” срещу “Светкавица” за влизане в “А” група расте вече не с часове, а с всяка минута. Около 1000 души може да стигне броят на великотърновските фенове в срещата в Сливен днес от 17:00 ч., прогнозира пред bTV представителят на собствениците в клуба Стефан Атанасов. Той призна, че за отбора е предвидена специална премия при влизане в елитната група.

“В последните дни имаше нервност у играчите около неяснотата дали ще има бараж, но имахме уверението на БФС, че такъв бараж се предвижда. Готвим се цяла седмица. При нас нещата са добре, психологически се стараем да подготвим футболистите за двубоя. Всички, на които смятаме да разчитаме, са на линия. За тези, които не са взимали участие или имат проблеми – треньорското ръководство е преценило”, каза в интервю за bTV Стефан Атанасов.

“Има премия, която ще се даде при влизане в “А” група. Ще се погледнат и премиите, които имаме да даваме от мачовете през сезона. Всичко ще бъде при постигната цел – влезем ли в елита, всички, които работят в клуба, ще останат доволни. Трябва да се знае, че когато има цели, тогава се получават пари, а не да си търсят суми за някоя мижава работа, от която няма краен резултат.

Ръководството осигури два автобуса, местата в които бяха запълнени за отрицателно време. Има много фенове, които ще пътуват с коли, интересът в града наистина е много сериозен. Усеща се тръпката и желанието на хората да дойдат в Сливен и да подкрепят отбора. Според мен на баража ще има около 1000 човека от Велико Търново”, добави Стефан Атанасов.

Александър Костадинов

 

Междувременно от Съдийската комисия на БФС още не са оповестили името на рефера, който ще свири днешния мач. В официалния сайт на БФС такава информация липсва. В днешния си брой в. “Меридиан мач” обаче твърди, че баражът “Етър” – “Светкавица” е поверен на един от най-добрите ни арбитри – международният съдия Александър Костадинов от София.

 

Репортажа на bTV можете да видите тук:

http://www.btv.bg/videos/sport/bg-futbol/video/60379928-Predi_Etar__Svetkavitsa.html

Тагове:

КОМЕНТАРИ