Промени в стартовия състав ще има в „Етър“ за предстоящия мач с „Чавдар“ (Бяла Слатина) в събота. Великотърновският тим има второ поредно домакинство, което се превръща в много важно за отбора след неудачната игра, довела до загуба в Гоце Делчев и реми у дома с „Ботев“ (Криводол).

От 18 ч. на стадион „Ивайло“ етърци посрещат „Чавдар“, главен съдия на мача е Стефан Павлов от Бургас с асистенти Николай Христов и Тезджан Сабри. Промени преди срещата ще предприеме треньорският щаб, а след двубоя не са изключени и по-радикални мерки, заявиха от клуба.

„Анализирахме грешките от последния мач, които са твърде много за професионални футболисти. Не съм доволен и категорично твърдя, че не се спазват тактическите указания на треньорите. Промени за мача с „Чавдар“ наистина ще има, а явно трябват и глоби, за да станат по-отговорни.“Етър“ ще съществува и без мен, и без играчите, но ако търсим подобряване, трябва да се вземат радикални мерки“, заяви Николай Арнаудов. Той бе категоричен, че от тези, които ще влязат срещу „Чавдар“, иска да види хъс и желание за промяна.

В “Етър” няма контузени или наказани състезатели преди срещата.

Тагове:

КОМЕНТАРИ