Copy of copy-of-img_3555-copy

“Виолетовите” са амбицирани да продължат силните си изяви от последните срещи с добра игра и убедителна победа срещу “Бдин”. Мачът е в събота от 18 ч. на стадион “Ивайло”, рефер е Рангел Енчев от Варна с помощници Диян Вълков и Димитър Димитров, а четвърти съдия – Ивайло Лазаров (Пл). За пореден път срещата ще бъде предавана пряко от „Велико Търново спорт“.

Съперникът от Видин е новак в групата и ще дебютира утре, като първите му три мача бяха отложени. “Бдин” изненадващо спечели баража с “Малеш” (Микрево) и прави селекция в движение, а едва тази седмица назначи нов треньор – Благой Кръстанов.

От великотърновския клуб разузнаваха съперника в този бараж. Тъй като се налага мнението, че “Бдин” още не е напълно подготвен за участието си, основната задача пред спортно-техническия щаб през седмицата бе да не допусне подценяване от страна на “виолетовите” играчи.

“Най-важното е да не подценим съперника, който влиза едва сега в групата. Трябва да играем добре и да гоним победа, смятам, че премията не е малък стимул за футболистите”, коментира старши треньорът Николай Арнаудов.

Капитанът Мариян Генов вече е напълно готов за игра, но на тренировка разтежение получи Георги Гайдаров. Днес ще стане ясно дали защитникът ще успее да се възстанови за мача. Няма други кадрови проблеми, като се изключи Пламен Костадинов, който е още с леки натоварвания и влизането му няма да е скоро. Ако Мариян Генов играе, това ще бъде неговият юбилеен мач № 150 в „Б“ група с екипа на „Етър 1924“. Освен тях халфът има във втория ешелон още 80 мача с ФК „Етър“ и „Видима-Раковски“.

След мача с “Бдин” има пауза в първенството заради световните квалификации с Черна гора и Италия. Затова “Етър” ще направи контрола следващата седмица, а после на 12 септември го чака трудно гостуване на водача “Банско”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ