Димитър Стефанов връчи купи на д-р Рашев и Красимир Гърдев. сн. "Дарик радио"

Президентът на великотърновския клуб „Етър Рейсинг” Димитър Стефанов влезе в новоизбрания Управителен съвет на Българската федерация по автомобилен спорт, като бе избран на извънредно събрание в сряда. Събранието бе насрочено по искане на Асоциацията на действащите автомобилни състезатели. На своя сбирка във В. Търново преди два месеца те настояха за промени в ръководството, тъй като според тях в досегашния си състав то не работеше.

Димитър Стефанов бе издигнат именно от пилотите. Заедно с него новоизбрани членове на Управителния съвет са Румен Манолов, Стефан Чолаков, Стоян Рътков и Александър Ковачев. Досегашният президент Георги Янакиев запази поста си, както и инж. Георги Славейков, Георги Петров, Савко Панайотов, Камен Михайлов и Христо Стоилов. Общо 65 от регистрираните 87 клуба участваха в Общото събрание.

Днес Димитър Стефанов връчи специално изработени купи на кмета на В. Търново д-р Румен Рашев и на шефа на ЦБА Красимир Гърдев за приноса им в организацията на първия кръг от републиканският шампионат на затворен маршрут. „Писта ЦБА В. Търново” се проведе в края на март в старата столица, градоначалникът бе патрон, а „ЦБА Асет Мениджмънт” – основен спонсор. „Въпреки непрестанния дъжд публиката буквално ни изненада с големия си брой. На други места завали ли остават само най- запалените привърженици на нашия спорт. Оценката за организацията и провеждането е много добра, за което заслуга има и Общината. Забележки имаше само за времеизмерването, но там отговорността не е наша, а на федерацията”, коментира Димитър Стефанов.

Кметът Румен Рашев благодари на клуба за това, че доведе в града най- добрите автомобилни състезатели у нас и направи старта традиционен. Той си пожела догодина трасето да преминава по обновения пътен възел „Качица”, върху много по-широк и по- хубав асфалт. Бизнесменът Красимир Гърдев пое ангажимент да продължи да подпомага организаторите, тъй като фирмената политика е насочена към подкрепа на хора, които правят стойностни неща за В. Търново.

Тагове:

КОМЕНТАРИ