35340517_Sport-Center-Slider

„Папилон спортс център“ в Белек, където ще се играе мачът.

Първата си контрола от подготовката в Анталия ще изиграе „Етър“. Великотърновци срещат един от елитните полски отбори – „Лех“ (Познан). Съперникът, който заема второто място в първенството само на 2 т. след водача „Легия“, също е на подготовка в турския курорт.

Спарингът между двата отбора е във вторник от 17 ч. българско време (18 ч. местно) и ще се играе на електрическо осветление. Добрата новина за феновете е, че ще могат да гледат пряко контролата от Турция. Няколко сайта вече обявиха, че ще предават мача.

Той със сигурност ще бъде излъчван пряко по клубната телевизия на „Лех“ на адрес: https://www.lechpoznan.pl/lech-tv,7.html, а от българският канал „Спортал.бг“ също обявиха, че ще направят всичко възможно да излъчват „Етър“ – „Лех“ пряко. Двубоят е анонсиран за излъчване още в ред сайтове, сред които и https://www.laola1.tv/en-de/livestream/kks-lech-poznan-pfc-etar-1924-len.

„Отборът се готви пълноценно и тренира двуразово, условията за подготовка са много добри. Мачът с „Лех“ ще бъде на Papillon sports center в Белек от 17 ч. българско време, следващата проверка с „Железничар“ (Сараево) на 27 януари е от 16:30 ч., а мачовете със „Стумбрас“ (Литва) на 30 януари и с „Олимпия“ (Любляна) на 2 февруари са от 16 ч.“, съобщи от Турция административният директор на етърци Страцимир Тинчев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ