IMG_0028

Няма треньорски оставки в „Локомотив“ (ГО), поне засега. Напрежението между феновете и треньорския щаб на „железничарите” е потушено и тренировъчният процес продължава нормално, пише regnews.net. Слуховете за напускането на Александър Димитров и колегите му се оказаха плод на емоциите след равенството с „Оборище“ в събота.

Никой не е искал оставка на треньорите и темата не стои на дневен ред, коментираха от клубното ръководство. Повод за слуха всъщност станаха пререкания между треньора и част от агитката.

Ден след мача с „Оборище“ спортно-техническият директор Ивайло Йорданов е имал среща с феновете, на която общо взето е постигнато единомислие, че в интерес на „Локомотив“ е да се работи, а не да се правят скандали.

„Нормално е да има напрежение. Резултатите на отбора може да не са такива, каквито ни се иска на всички, но пък в никакъв случай представянето на „Локо“ и треньорите не е провал. Започнахме заедно да градим един изцяло нов отбор, нормално е нещата да се получават по-бавно. На този етап обаче продължаваме работа и реално новини няма“, коментира Ивайло Йорданов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ