Подобаващо награждаване предстои на победителите в съвместната игра на „Велико Търново спорт“ и сайта kick.bg, посветена на 20-ата годишнина от шампионската титла на „Етър”. В продължение на няколко седмици отговаряхте на 15 въпроса, свързани с шампионския период на “виолетовите”. Колкото и да бяха трудни, те не затрудниха повечето от вас, като от близо 30 писма половината бяха с пълни отговори и имаха неточни максимум по 1-2 отговора.

Уникални писма пък ни изпратиха Даниел Димов и Йордан Йорданов – с пълна статистика, поробни отговори, та дори и снимков материал към всеки въпрос.

Както вече съобщихме, 7 човека пратиха абсолютно верни писма. Това са: Иван Джамбазов, Цветан Йорданов, Пламен Николов, Николай Момчилов, Марин Маринов, Милена Ангелова и Деян Владимиров.

Четирима от тях станаха носители и на нашите награди.

Пламен НИКОЛОВ спечели първа награда – оригинална фланелка на ФК „Барселона”, предоставена от сайта kick.bg.

Иван ДЖАМБАЗОВ спечели втора наградафланелка и шал „Етър – шампиони’91″, предоставени от Фенклуб “Етър”.

Милена АНГЕЛОВА от София спечели трета наградафлаг на ФК „Етър”, предоставен от “Велико Търново спорт”.

Марин МАРИНОВ спечели четвърта награда – оригинален автограф и снимка на Димитър Бербатов, предоставен от “Велико Търново спорт”.

Всички те ще получат и новия вестник “Виолетови шампиони” на Ангел Ганцаров.

Победителите ще получат своите награди в почивката на мача между ветераните на “Етър” и “Левски”, който е в понеделник на стадион “Ивайло” от 17:00 ч. В паузата на мача ще има и изпълнения на възпитаниците на ДЕС “Румина”.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ