Вторият кръг от шампионата на затворен маршрут ще се проведе на писта „Велико Търново” на 27 и 28 април. Шестото издание на състезанието ще се организира отново от „Етър Рейсинг тим”, информира председателят на клуба Димитър Стефанов. Огромна подкрепа за състезанието в старата столица отново оказва Общината. Институцията осигурява охраната, озвучаването и купите за победителите в отделните класове.

Стартът във В. Търново е най-популярният в страната и събира над 25 000 зрители всяка година. Първият кръг от пистовия шампионат е насрочен за началото на април и ще се проведе на истинска писта в гръцкия град Серес.

Тази неделя феновете на автомобилизма в региона ще загреят за голямата битка в края на април с женско рали. За втора поредна година на полигона на СБА във В. Търново дами ще подпалят гумите на колите си. Записването е от 9,30 до 11 часа, след което ще стартира състезанието. Очаква се да се включат над двадесет автомобилистки, като ще има класирания за републиканския шампионат и за местните участнички.

Тагове:

КОМЕНТАРИ