768x432

„Пропуснахме голови положения, противникът вкара в края на мача и загубихме. И през първото, и през второто полувреме имахме ситуации, но за съжаление пропуснахме, в такъв формат и срещу такъв противник може би бе нормално да получим гол. Имаше накрая и малко умора, загуба на концентрация, но за гола трябва да поздравим и домакините – добро центриране и завършек.

Аз съм доволен от отбора, от старанието на футболистите и от начина, по който проведохме мача. Изпълниха основните неща и до голяма степен се справихме, за съжаление допуснахме тези голове в края.

Играхме срещу противник, който има доста добри играчи, и трябва да отчетем това. Мачът до голяма степен беше равностоен, имахме и нашите шансове, така че аз съм доволен.”

Мартин Камбуров:

„Победата бе доста трудна, „Етър” се бяха затворили с петима защитници, което е нормално, но създадоха и положения при контраатаките си. Имаха и греда, и още ситуации. Ние имахме късмет, че не получихме гол, защото щеше да ни е още по-трудно. Радвам се, че бяхме търпеливи и успяхме да спечелим. Липса на синхрон, защото имаме доста нови футболисти, но това са три точки за самочувствие”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ