IMG_4512

Скандално паднахме в Мездра, не ни свириха три чисти дузпи, обявиха от ОФК “Павликени” след загубата с 2:1 от “Локомотив”. Клубът внася жалба в Зоналния съвет на БФС във В. Търново срещу съдийството на габровския рефер Петър Кузев в Мездра, съобщи старши треньорът на тима Илия Пендов. По неговите думи отборът му е бил ощетен с три неотсъдени наказателни удара във вреда на домакините.

“В три ситуации съдията имаше основание да даде наказателен удар в наша полза. Защитник махна с ръка топката от главата на Димитър Кушев, после Стефан Гинчев бе съборен от двама бранители на “Локомотив” в наказателното им поле, а при 1:1 откъсналият се Кушев бе блъснат в гърба преди да стреля. Няма как да не реагираме и ще подадем жалба, защото не искаме да ни се подиграват.

Домакините явно ни бяха подценили, а ние играхме добре и създадохме поне девет голови възможности. През първото полувреме Гинчев и Кушев пропуснаха от удобни позиции. През втората част с гола се разминаха отново Гинчев и Кушев, който излъга двама бранители и стреля край вратата, Светлин Стоянов и Михайлов. В 58-ата минута Александър Кирилов вкара за 1:0 с удар от дистанция. После играещият тренор на мездренци Иван Редовски улучи гредата зад Русев, а в 67- ата минута Димитър Кушев се откъсна сам и изравни – 1:1. В 79- ата минута Кирилов от домакините подаде в наказателното ни поле, Шабан опита да пресече паса на шпагат, топката рикушира и попадна в Редовски, който отбеляза гола за 2:1. Доволен съм от момчетата, смятам че не заслужавахме да загубим”, разказа старши треньорът на павликенци Илия Пендов.

ОФК “Павликени”: Русев, Шипкалиев, Цонев (61 Св. Йорданов), Гецов, Св. Стоянов, Кръстев (46 Михайлов), Тисовски, Златков (65 Й. Йорданов), Кушев, Гинчев.

“Ще изискаме видеозапис от домакините и ще гледаме мача, след което ще се произнесем по жалбата на “Павликени”, обяви председателят на ЗС на БФС Георги Велинов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ