Pavlikeni

Чудесна победа с 3:1 постигна у дома ОФК “Павликени” срещу “Левски-2007” в поредния 24-и кръг на Северозападната Трета лига. Това позволи на павликенчани да заемат 13-ото място, от което изместиха “Янтра” (Полски Тръмбеш), който загуби с 1:0 гостуването си на “Първа атомна” (Козлодуй).

Свищовският “Академик” пък направи 0:0 като гост на “Трявна” и е на десето място – най-високо от трите отбора от Великотърновска област.

Макар интрига за първото място на Северозапад да няма, такава за второто място не липсва. Отборът на “Севлиево” дръпна с пет точки пред третия в класирането “Бдин” (Видин). Тимът на Анатоли Тонов спечели с минималното 1:0 домакиниството си на “Партизан” (Червен бряг) и вече има 5 точки преднина пред момчетата на Борислав Борисов.

Едноличен лидер в Северозападната Трета лига продължава да бъде “Кариана” (Ерден), който има 62 точки в актива си и е само въпрос на време да официализира историческата си първа промоция за професионалния футбол. Вторият “Севлиево” е с 49 точки, а третата позиция делят “Бдин” и “Първа атомна” с по 44 на сметката си.
Северозападна Трета лига, XXIV кръг
29 април, неделя, 17:00 часа

Бдин (Видин) – Кариана (Ерден) 1:3
Вихър (Славяново) – Ботев (Луковит) 2:0
Янтра Габрово (Габрово) – Мизия (Кнежа) 6:0
Севлиево – Партизан (Червен бряг) 1:0
Първа атомна (Козлодуй) – Янтра (Полски Тръмбеш) 1:0
Трявна – Академик (Свищов) 0:0
Павликени – Левски (Левски) 3:1
Спартак (Плевен) – Янтра 1919 (Габрово) 3:0

сн. Спортал

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ