Picture 011

Паметна плоча бе открита до централния вход на стадион “Ивайло” в чест на 25-ата годишнина от основаването на великотърновския фенклуб на “Кайзерслаутерн”, който носи името на неговия почетен президент Норберт Тинес. За откриването дойдоха президентът на “Етър” от 1991 г. Тошо Кръстев, поелите след него поста Павлин Генчев и Иван Ангелов, бившият шеф на Зоналния съвет на БФС Георги Велинов, спортните директори на “Етър ВТ” Стефан Атанасов и Страцимир Тинчев, както и всички членове на фенклуба.

“25 години изминаха от създаването на нашия фенклуб, по този повод е поставянето на паметната плоча. “Кайзерслаутерн” сега е в незавидно положение, но това още повече ни мобилизира да го обичаме още повече”, заяви председателят на фенклуба Веселин Комитов. 38 члена има в момента великотърновският фенклуб, като най-новият е германец от Франкфурт, живеещ в старата столица. Веселин Комитов благодари на община В. Търново, на кметство Арбанаси, на Зоналния съвет на БФС и на всички спонсори.

Поздравителни адреси прочете секретарят Пенко Сидеров от отговорника за всички фенклубове на “червените дяволи” Александър Крист, както и от самия президент на “Борусия” (Дортмунд) д-р Райнхард Раубал.

Президентът на “Етър” от 1991 г. Тошо Кръстев говори за гостуването си в Кайзерслаутерн на Норберт Тинес, като подари на фенклуба уникални снимки от тази визита в началото на 90-те години. Той предаде и поздравите на инж. Даниел Панов, след което лично откри паметната плоча пред стадион “Ивайло”.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ