10450840_705082059588760_3668091374817887318_n copy

Мачът между отборите на ОФК „Павликени” и „Етър” е отложен и няма да се играе утре заради обилния снеговалеж, съобщиха от Зоналния съвет на БФС. Двубоят трябваше да се проведе в с. Лесичери заради ремонта на стадион „Ганчо Панов” в Павликени, но снегът не позволява теренът да бъде подготвен.

Отложени със сигурност са още два мача от 11-ия кръг на Северозападната „В” група – „Янтра” (Габрово) – „Ком” (Берковица) и „Видима-Раковски” – „Академик” заради бедственото положение в Габрово и Севлиево. Снежната покривка там надхвърля 40 см.

Заради падналия днес сняг бе затворен пътят Велико Търново – София, затворени са проходите Хаинбоаз, Шипка и Твърдица – Елена. Днес бяха отложени всички мачове от областните групи във Великотърновска област.

Утре трябва да се играят по програма срещите „Бдин” – „Ботев” (Козлодуй), „Спартак” (Пл) – „Ситомир”, „Ювентус” – „Партизан” и „Ботев” (Луковит) – „Левски-2007”.

„За тези мачове ще се решава утре, съобразно обстановката. Там, където времето и условията позволяват, мачовете ще се проведат. Там, където не е възможно, също ще бъдат отложени”, съобщи секретарят на ЗС на БФС Игор Бакьов.

Дата за отложените срещи още не е определена, тя зависи отново от атмосферните условия, като е възможно мачовете да са още в средата на предстоящата седмица.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ