Радо Анев пропуска мачовете с "Любимец" и "Ботев".

 

Халфът на “Етър” Радослав Анев бе наказан за 2 мача и с глоба от 100 лв., съобщиха днес от Дисциплинарната комисия на БФС. Тази санкция се очакваше, след като реферът Николай Йорданов показа на Анев на мача в Добрич жълт картон, който бе негов девети поред. Така Радо Анев ще пропусне двата важни мача на “виолетовите” срещу “Любимец” и “Ботев” (Пд).

На практика единственият реално наказан от цялата Източна “Б” група е именно Анев, защото другите двама са заработилите си жълти картони срещу “Етър” Филип Флоров и Николай Станков от “Добруджа”, но по една “случайност” наказанията им изтичат утре при служебната победа на тима им над “Доростол”.

Старши треньорът на “Спартак” (Вн) Никола Спасов няма да води отбора си срещу “Ботев” (Пловдив). Той бе лишен от права за 1 мач за “извършени нарушения по време на последната среща на основание чл. 34, ал 1, т. 6”. и глобен с 250 лв.

Пловдивският “Ботев” пък за пореден кръг бе наказан с 500 лв. глоба за хвърлени предмети, но въпреки рецидива по наредба тези наказания не се натрупват.

Тагове:

КОМЕНТАРИ