IMG_3942

Осмото издание на футболния турнир за Купа „M&BM“ ще се проведе в петък и събота в ДКС „В. Левски” във В. Търново. В надпреварата за деца се включват осем отбора, съставени от малки футболисти, родени след 1 януари 2002 година.

Според жребия в първа група са отборите на „Локо” /ГО/, „Академик” /Свищов/, „Левски 1986” /Стражица/ и „Аркус” /Лясковец/. В предварителната фаза във втора група ще премерят сили „Етър”, „Чумерна” /Елена/, „Янтра” /П. Тръмбеш/ и ОФК „Павликени”.

Първият мач е от 9 часа и ще противопостави „Локомотив” и „Аркус”, 45 минути по-късно етърци излизат срещу павликенци. Програмата за деня приключва с двубоя „Янтра” – „Етър ВТ” от 17, 15 ч.

В събота от 9 часа е мъчът за 7-8 място, а от 11, 45 ч. стартира финалният двубой. Церемонията по зикриването започва в 12, 30 ч. Срещите са от по две полувремена от по 15 минути в групите и от по 20 мин. във финалната фаза. На терена са 6 плюс един състезатели, смените са неограничен брой, но при спряна игра.

По традиция президентът на фирма „M&BM“ Павел Петров осигурява пълна футболна екипировка за всички участващи отбори, както и множество индивидуални награди. През последните години той поемаше и издръжката на най-добре представилите се тимове. Какво ще реши за това издание ще стане ясно по време на награждаването.

 

КОМЕНТАРИ