За трета поредна година във В. Търново ще има турнир по футбол за деца в зала за купа “М&ВМ”. Съорганизатори са едноименната фирма, Асоциацията на българските футболисти и Зоналният съвет на БФС.

Срещите ще се проведат в петък и събота в ДКС “В. Левски”. По изричното настояване на спонсора в турнира са включени само отбори от малки населени места. Целта е момчетата, родени след 1 януари 1997 г., да поиграят в истинска спортна зала и да получат екипировка и топки.

Тегленият жребий определи в първа група да са отборите на ФК “Самоводене”, “Владислав” (Джулюница), “Левски” (Стражица) и “Локо” (ГО). Във втора група са “Росица” (Поликраище), “Спортист” (Козаревец), “Ботев-21” (Златарица) и “Аркус” (Лясковец).

Първият мач противопоставя в петък от 10 ч. съставите на “Самоводене” и “Локомотив”. До вечерта ще бъдат изиграни срещите в групите, а в събота от 9 часа започва разпределянето на местата от първо до осмо. Финалът е от 11,45 ч., награждаването започва веднага след последния съдийски сигнал. Регламентът на турнира предвижда всяка среща да е с продължителност две полувремена от по 15 минути. Едновременно на терена ще бъдат шест полеви играчи и един вратар. При равенство в редовното време във финалната фаза ще бъдат изпълнявани 7-метрови удари за определяне на краен победител.

Тагове:

КОМЕНТАРИ