Общо събрание на акционерите в “Етър 1924” предстои днес, като на него ще бъде приет отчетът за дейността на дружеството през изминалата година, както и годишният финансов отчет, и ще се обсъжда предстоящият бюджет за 2010 г. Освен Съвета на директорите, в който влизат Красимир Гърдев, Радослав Владев и Стефан Стефанов, като представител на общината (която притежава 34 % от акциите) участва зам.-кметът Йордан Грозданов. “В зависимост от бъдещия бюджет ще се уточнят и целите и амбициите за новото първенство”, съобщи прокуристът на клуба Стефан Атанасов. Проекторамката на бюджета е 839 000 лв., но за част от тези сума тепърва ще се търсят начини за осигуряване.

Следващата седмица футболистите ще бъдат разпуснати в едномесечна почивка. Ръководството ги разпуска на 21 май и ще ги събере най-вероятно на 21 юни, тъй като първенството започва на 1 август, а оптималният срок за подготовка е 40 дни.

С изтичащи договори са шестима футболисти ­ – халфовете Мариян Генов, Йордан Петров, Ивайло Петев, Георги Христов и Николай Съботинов и защитникът Петър Ванков, както и на треньорите Арнаудов, Георгиев и Данков. Всички играчи са готови да останат в “Етър 1924”, ако се договорят за условията с ръководството. Единствено Ивайло Петев обяви, че е принуден да спре с футбола, но си остави 1 % възможност да промени решението си.

Ще разговоряме с всички играчи и треньорите с изтичащи договори, водени са предварителни разговори и с няколко нови футболисти. Независимо от целите, нови попълнения при всички случаи ще има, за да се повиши вътрешната конкуренция в отбора, обявиха от клуба. Вчера “Етър 1924” направи отборна снимка на стадион “Ивайло”, като на нея присъства и нападателят Румен Иванов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ