sport-vt.com 1

 

Новата колекция на Nike “Черно и бяло” доказва, че знаят как да създават великолепни контрасти. Не само от гледна точка на комбиниране на спортния гардероб! Nike създават дрехи за жени, част от вечната женската революция. Миналата година, брандовата линия е въвела редица спортни сутиени от всякакъв размер (Nike Pro Bra), а в Найк кампании все поевече започват да се появяват и модели с различна структура и възраст. Един от тях е Eleser Paloma, която видяхме в новата пролетна кампания на марката. Момичето в нея с профила си в Instagram вдъхнови “улично износване” стила, и в профила си имаше харесвания от над 67,000 души!

Този път, колекцията от Nike “Черно и бяло” насърчава разнообразието.  Виждаме модели в различен стил, с разнообразие от фигури, цвят на кожата или косата. Спортният гигант доказва, че истинската красота се крие в начина, по който гледаме на себе си. Важно е да бъде в състояние да ценим себе си и другите, а не дискриминирааме хората по различния.

Палома за новата колекция: “… Предградията и центъра вчерно и бяло, контрастите, които носят енергия и красив дизайн, благодарение на безкрайния брой комбинации от тази колекция не се страхувайте да се смесват, се комбинират, експериментирайте, покажете вашите творчески умения…“

Ирина Шейх пък позира за камерата на Harley Veira. Анджела Мисони е в продължение на двадесет години на кормилото на модна къща Missoni. По този повод новата кампания на италианската модна къща, е била заснета в дома й в село Puntaldia в Сардиния.

В цветните килими с богати щампи, заобиколени от ръчно рисувани вази и чинии, плетени кошници и мидени черупки и екзотични растения, блесва модела Ирина Шейх. Топ моделът в широки панталони с цветни ивици и трикотажни рокли в ярки цветове застава пред фотографа на обектива на Harley Veira и се снима в дома на дизайнера и градината му, заобиколена от керамични фигури и цветя. Чувствена и красота, живите цветове и състава на снимките правят рекламните снимки на кампанията да изглеждат като платно на Пол Гоген и Анри Русо.

 

Източник: Онлайн магазин за обувки – MES.BG

 

КОМЕНТАРИ