На пазара вече е новата вафла с лика на Христо Стоичков, за която родните медии, в т.ч. и „Велико Търново спорт”, писаха в средата на декември. На опаковката е ликуващият с националния екип Христо Стоичков, а дизайнът е в синьо-червените цветове на „Барселона”. Той е дело на доц. Пеньо Пенев от Великотърновския университет.

Стоичков лично е разрешил името му да бъде използвано за продукта. Вафлата ще се продава както на вътрешния, така и на външния пазар, включително и в ЮАР, където са световните футболни финали, съобщи Ичко Лозев.

Присъствието на Христо Стоичков в склада му сериозно изненада екипа ни, преди да усетим, че става въпрос за негов макет в естествен ръст. Ицо обаче през май лично ще дойде за промоцията на изделието, разкри г-н Лозев. Бившият елитен футболен рефер и Стоичков са свързани с дългогодишно приятелство, което датира още от ранните години на Камата в Харманли.

Вафлата „Стоичгол” притежава отлични вкусови качества, в което със сигурност ще се убедят и нашите читатели, които през следващите седмици печелят игрите с прогнози на „Велико Търново спорт”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ