Виолетовата и бялата фланелка от официалния екип. сн. “Велико Търново спорт”

Новата екипировка на “Етър ВТ” пристигна днес и още в първия си официален мач в неделя великотърновският тим ще бъде с нея. Както вече писахме, тя е на испанската фирма за спортна екипировка JOMA. Пълният комплект вече е на стадион “Ивайло” и предстои да бъде раздаден на футболистите и треньорите.

“Официалната екипировка за свободното време се състои от анцузи с виолетово горнище и черно долнище, а фланелката е виолетова с черни шорти. Тренировъчните екипи са друг анцуг с виолетово и черно, както и виолетови фланелки с черни три-четвърти шорти (бермуди) и виолетови чорапи. Пристигнаха и два вида разделителни потници – бели и зелени, както и сак за топки с марката JOMA и официален сак за екипите за самите мачове.

Официалният мачов екип е изцяло във виолетово, а резервният – изцяло в бяло. Сакове, ветровки и шуби за играчите ще има на по-късен етап”, заяви администраторът на клуба Стефан Атанасов. Предстои със същата марка да бъдат облечени и подрастващите от детско-юношеската школа.

До петък на всички екипи ще бъде поставена и новата емблема на клуба, а на игровите екипи – и надпис “Бритос” на гърдите. Основната сума за екипировката на “Етър” е предоставена именно от великотърновската пивоварна, която е сред спонсорите на клуба. Атанасов занесе днес екипите за щамповане във фирма “Вали”, чийто съсобственик Димитър Хинов също е в клубната управа на новия тим.

Тренировъчната екипировка и тази за свободното време е от 40 комплекта, а мачовият екип е 22 броя плюс два вратарски, които са в зелено и оранжево. Номерата ще бъдат от 1 до 22, като имена на футболисти на гърба няма да се поставят,  за да може екипите да се ползват пълноценно.

Тагове:

КОМЕНТАРИ