Etar88

Халфът на “Етър” Николай Петров стана “ябълка на раздора” между двата съседни клуба, след като от “Локомотив” (ГО) го обвиниха в “некоректност” и “липса на морал”. Нико сам пожела да вземе отношение по темата с преминаването си при “виолетовите”.

“Надявам се всички да ме разберат по начина, по който го казвам. Знам, че зад думите, изречени от Бончо Генчев, всъщност стои друг човек. Жал ми е за Бончо Генчев, защото го уважавам много и не заслужава по този начин да ползват името му. Не искам да изпадам в детайли, защото това означава да сляза на нивото на хора, които са вече в миналото ми. Най-важното, което искам да кажа на всички, е че Нико Петров е виолетов”, заяви полузащитникът.

На въпроса защо през зимата е преминал в “Локомотив” (ГО), след като бе поканен в “Етър”, Петров заяви: “На първата тренировка миналата седмица дойдоха феновете на “Етър” и ми казаха: ние знаем какво се е случило тогава. Виновникът да не остана не съм аз, а бяха други хора, всички знаете за кого се отнася.”

Нико Петров добави, че се връща на стадион “Ивайло”, защото иска да помогне и не се плаши от трудностите. “Мога да играя в “Б” група, но не искам нищо наготово. Искам да помогна, защото “Етър” ми е дал много. Държа да подчертая, че идвам в “Етър” сега, когато е трудно и когато се гради. Радвам се да тренирам с тези млади момчета, а най-щастлив съм, че в “Етър” има истински треньор и истински президент. Повече няма да се връщам на темата “Горна Оряховица”, нека там знаят, че Нико Петров е виолетов!

Вярно е, че лекувам контузия, но тя няма да ме спре. Надявам се до първия официален мач да съм добре, никога не съм търсил лесното в живота си, по-добре е да ми е трудно, но да съм там, където ми е мястото”, завърши Николай Петров.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ