Победата над „Марек” в последния кръг става задължителна, за да сме абсолютно сигурни в оставането си, а да не разчитаме на другите отбори, заяви треньорът на „Етър” Николай Арнаудов. Той отдаде победата над „Пирин” (ГД) на себераздаването на футболистите, но призна, че мачът е започнал много трудно.

„Трудно започнахме в началото, противникът поведе в резултата. Благодаря на момчетата за силите и себераздаването до края, това бе причината да победим. Вече можеше да сме решили първенството, но допуснахме доста грешки при гостуванията. Парадокс е, че у дома започваме мачовете неубедително, а ги завършваме силно, докато при гостуванията е точно обратното – играем силно и повеждаме, а накрая сме неубедителни. Стараем се грешките да намаляват и да изпълним целта – оставане в групата”, коментира Арнаудов.

На въпроса от какво бе предизвикана смяната на Мариян Иванов със Съботинов, наставникът отговори, че и трите смени са били принудителни. „Всичките три смени бяха принудителни. Така бе и в предишния мач, казвам го за хората, които не са запознати с нещата”, поясни треньорът.

Тагове:

КОМЕНТАРИ