„Велико Търново спорт” вече влезе в петата година от създаването си, като продължава да е изцяло ориентиран към новините от великотърновския спорт или свързани по някакъв начин с нашия град.

От днес обаче вече ще ви предлагаме и най-актуалните футболни новини от страната и света (вижте карето вдясно). Това ще става чрез нашите партньори и приятели от Football24.bg.

 

Football24.bg e единственият строго специализиран сайт за български футбол. В него могат да се следят на живо всички мачове от “А” и “Б” група, както и най-интересните двубои от “В” група. Сайтът разполага с уникална статистическа база от данни за абсолютно всички първенства в България до пета дивизия.

Сайтът произвежда между 50 и 60 уникални новини на ден за български и най-интересното от световния футбол. Football24.bg се използва като основен източник на информация за „Б“ и „В“ групите в България.

Наред с най-богатата статистическа база, в него феновете намират разнообразни новини, авторски фотогалерии, коментари, анализи, блогове и прогнози, както и атрактивна игра с прогнози.

Football24.bg разполага с кореспонденти в цялата страна, което го прави интересен за всички феновете на най-великата игра в България.

КОМЕНТАРИ