На пресконференцията преди мача с „Ботев” (Враца) освен двамата треньори бяха още и двама от играчите на „виолетовите” – нападателите Дормушали Саидходжа и Димитър Байдаков. Двамата говориха за очакванията си за предстоящата среща.

„Всичко ни е насочено към съботния мач, за да се поздравим с победа. Това е най-важното. Ще се радваме целият отбор феновете да ни подкрепят срещу „Ботев” (Враца), защото това е много важно, да ги използваме като 12-и играч. В колектива всичко е нормално. Доста неща се промениха в последните две седмици, но се надяваме да е за добро”, каза Муши, който стана преди две седмици първият футболист на „Етър 1924”, вкарал гол в „А” група на стадион „Ивайло”.

„Като гледаме класирането, не може да сме спокойни, но се надяваме след съботния мач напрежението да намали и да продължим нагоре. Лично аз съм готов на 100 % за мача, в събота ще покажем на какво сме способни. Наясно сме с всичко за дадения мач. За тези два дни от работата ни с новия треньор Сердар Даят първото, което стана ясно, е че той държи много на диспиплината. За останалите неща времето ще си покаже”, завърши голмайсторът.

Няколко думи каза и младият Димитър Байдаков, който срещу „Локо” (Пд) направи дебют с виолетовия екип: „Чувствам се добре, не съм играл много, но ако ме пуснат и мога да помогна с нещо, ще помогна. Ще бием в събота, мотивацията е на сто процента, друго освен победата за нас няма”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ