Нападателят Дормушали Саидходжа е новият капитан на “Етър 1924”, съобщи старши треньорът Сердар Даят. Муши е третият футболист, който тази пролет слага капитанската лента, след като първо по време на подготовката в Анталия си тръгна Николай Петров, а тази седмица от клуба обявиха, че се разделят и с Красен Трифонов.

Според Сердар Даят играчите щели да бъдат мотивирани и на ниво за гостуването в Гоце Делчев. “Платихме в понеделник хотела, надявам се да сме превъзмогнали ситуацията. Всички клубове в България имат проблеми, така че не сме изключение. Всичко е в рамките на нормалното, трябва да играем, това ни е работата”, завърши турският наставник.

За мача с “Пирин” (ГО) е наказан полският защитник Михал Протасевич, който си заработи червен картон срещу “Берое”. Санкцията му е 1 мач и глоба от 200 лв., съобщиха от Дисциплинарната комисия на БФС. За домакините също ще отсъства един от основните футболисти – бившият играч на “Етър 1924” Румен Лапантов, който също е наказан за една среща с глоба от 250 лв.

Тагове:

КОМЕНТАРИ